Nyheder

Odense Atletik afvikler DM Hold 2022 lørdag d. 3. september

Læs mere om DM Hold her på hjemmesiden eller på Facebook.

Vil du hjælpe som frivillige? Læs mere her

Velkommen til Louise og Rasmus

Byd stort velkommen til to nye ansigter på kontoret i Odense Atletik.

Louise og Rasmus skal sammen udfylde Line Lommers barselsvikariat det næste år. Louise skal arbejde som ungdomschef og Rasmus som talentkoordinator. Vi glæder os til at se hvordan kombinationen kan bringe mere udvikling og fællesskab til foreningen.

Louise: 
”Jeg hedder Louise Baarup, er 38 år og bosat i Bellinge med min mand og 2 små piger. Jeg er uddannet Bachelor i Idræt og Sundhed og kostvejleder med speciale i sportsernæring. Jeg har de seneste år været centerchef hos Firmaidræt Odense og FKS-hallerne i Dyrup hvor jeg har fået god erfaring og indsigt i foreningslivet. Sportsmæssigt har jeg en baggrund som konkurrencerytter og Fitness instruktør, de seneste par år er det dog primært blevet til cykling og løb på motionsniveau. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle jer engagerede medlemmer og blive en aktiv del af Odense Atletik. 

Rasmus:
”Jeg hedder Rasmus Hjort og er blevet ansat som Elite- og talentudviklings koordinator, med udsigt til at give de aktive bedre forhold til at udvikle sig. Med erfaring som ungdomsatlet som selv gennemgik overgangen fra talent til senior, har jeg kendskab til flere aspekter af talentudvikling. Hvilket forhåbentligt vil gavne både atleterne og trænerne. Efter mange år i miljøet, glæder jeg mig til at kunne give en hånd med til at hjælpe klubben op på et højere niveau!”

 Velkommen til Louise og Rasmus.

D. 8.1.2022 - Skriftlig henvendelse til Dansk Atletik omkring den økonomiske situation samt tanken om en licensmodel.

På vegne af et bredt udsnit af foreninger og løbsarrangører, er OGF/OA medunderskriver på et åbent brev til bestyrelsen for Dansk Atletik.
”På vegne af en række foreninger og løbsarrangører i Dansk Atletik (DA) henvender vi os samlet til jer med et ønske om at tydeliggøre vores syn på den økonomiske situation i forbundet og tankerne om en licensmodel som grundlag for en bæredygtig forretningsmodel for DA i fremtiden. Dette er et åbent brev til den samlede bestyrelse og alle klubformænd. En kopi af brevet er også sendt til DIF og DGI”.
Brevet kan ses her:

Læs hele brevet her.

 

Følg med på vores Facebook her

Følg med på vores Instagram her