Nyheder

Frivillig til Skole OL 2022

Kan du lide at arbejde med børn?
Vil du bidrage til unges sociale, sportslige og personlige udvikling?
Vil du være med til at give børnene den sjoveste oplevelse i atletik?

Så kom og vær frivillig til Skole OL – det største atletikstævne for børn
i Odense den 2., 3., 4. og 5. maj 2022!

Som frivillig ved Skole OL får du:

  • Øgende kompetencer i at arbejde med børn.
  • Stiftet bekendtskab med atletikkens verden.
  • Boostet dit CV.
  • En lækker T-shirt
  • Indblik i et landsdækkende idrætsforløb for folkeskoler – og du kan være med til at afvikle det!

Om du kan være der hele dagen fra kl. 8.00-15.30 eller bare et par timer, så er din hjælp mere end velkommen! Det eneste vi kræver af dig er, at du møder op med godt humør. Mad og drikke stiller vi selvfølgelig til rådighed.

Er du interesseret eller vil du vide mere om Skole OL? Så tag endelig fat i
Pernille Borup            
pernille@ogf.dk
Louise Baarup            ungdom.atletik@ogf.dk

Eller send en besked på facebookgruppen: Odense Atletik

Måske du allerede er helt klar? Tilmeld dig som frivillig her: https://forms.gle/3tGtKBCRyazk4VdZ8

Velkommen til Louise og Rasmus

Byd stort velkommen til to nye ansigter på kontoret i Odense Atletik.

Louise og Rasmus skal sammen udfylde Line Lommers barselsvikariat det næste år. Louise skal arbejde som ungdomschef og Rasmus som talentkoordinator. Vi glæder os til at se hvordan kombinationen kan bringe mere udvikling og fællesskab til foreningen.

Louise: 
”Jeg hedder Louise Baarup, er 38 år og bosat i Bellinge med min mand og 2 små piger. Jeg er uddannet Bachelor i Idræt og Sundhed og kostvejleder med speciale i sportsernæring. Jeg har de seneste år været centerchef hos Firmaidræt Odense og FKS-hallerne i Dyrup hvor jeg har fået god erfaring og indsigt i foreningslivet. Sportsmæssigt har jeg en baggrund som konkurrencerytter og Fitness instruktør, de seneste par år er det dog primært blevet til cykling og løb på motionsniveau. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle jer engagerede medlemmer og blive en aktiv del af Odense Atletik. 

Rasmus:
”Jeg hedder Rasmus Hjort og er blevet ansat som Elite- og talentudviklings koordinator, med udsigt til at give de aktive bedre forhold til at udvikle sig. Med erfaring som ungdomsatlet som selv gennemgik overgangen fra talent til senior, har jeg kendskab til flere aspekter af talentudvikling. Hvilket forhåbentligt vil gavne både atleterne og trænerne. Efter mange år i miljøet, glæder jeg mig til at kunne give en hånd med til at hjælpe klubben op på et højere niveau!”

 Velkommen til Louise og Rasmus.

D. 8.1.2022 - Skriftlig henvendelse til Dansk Atletik omkring den økonomiske situation samt tanken om en licensmodel.

På vegne af et bredt udsnit af foreninger og løbsarrangører, er OGF/OA medunderskriver på et åbent brev til bestyrelsen for Dansk Atletik.
”På vegne af en række foreninger og løbsarrangører i Dansk Atletik (DA) henvender vi os samlet til jer med et ønske om at tydeliggøre vores syn på den økonomiske situation i forbundet og tankerne om en licensmodel som grundlag for en bæredygtig forretningsmodel for DA i fremtiden. Dette er et åbent brev til den samlede bestyrelse og alle klubformænd. En kopi af brevet er også sendt til DIF og DGI”.
Brevet kan ses her:

Læs hele brevet her.

 

Følg med på vores Facebook her

Følg med på vores Instagram her

Luk menu